Tarot och spådomskonst

Waite-Smith Tarot

2015-03-16 10:27 #0 av: Bappho

För er som använder den traditionella tarotleken Waite-Smith eller Rider-Waite som den kallades tidigare, skulle jag vilja ge ett boktips med tillhörande websajt.

Marcus Katz och Tali Goodwin, Tarot Association, har gett ut en ny bok med nya fynd de gjort kring just denna lek som ser riktigt intressant ut. Boken heter Secrets of the Waite-Smith Tarot: The True Story of the World's Most Popular Tarot och kommer ut den 8e April. I väntan på den så kan man gå till den här sidan där de kommer att lägga ut något intressant de hittat varje dag, fyra veckor framåt. En liten försmak av boken: 

Secrets of the Waite-Smith Tarot

Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI

Twitter: Alba Corax

Anmäl
2015-04-03 13:10 #1 av: Bappho

Jag har beställt boken och väntar ivrigt på att den ska komma. De har startat en facebook-grupp där man kan studera och diskutera innehållet i boken. Om någon mer än jag är intresserad så kan ni hitta gruppen här: https://www.facebook.com/groups/waitesmithtarot/

Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI

Twitter: Alba Corax

Anmäl
2015-04-08 01:03 #2 av: Tarotstollan

Tack för tipset, tyvärr har jag inte Facebook men jag skall väl beställa boken så småningom.

Anmäl
2015-04-08 19:07 #3 av: Bappho

Jag fick min idag och den ser tjock och lovande ut med många fotografier och bilder på Pamela Colman Smiths verk. Även på katten Snuffles som man kan se i tarotleken :-)

Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI

Twitter: Alba Corax

Anmäl
2015-04-10 10:02 #4 av: Bappho

Synd att du inte har möjlighet till facebook då Mary K. Greer är med i gruppen och ställer intelligenta och pålästa frågor man själv inte kan ställa. Ibland är det toppen med den nya teknologin.

Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI

Twitter: Alba Corax

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.