Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Allmänt Byteshandel vänner emellan Drömmar och drömtydning Folktro och myter Gudinnor och Gudar Huskurer, brygder och recept I häxans trädgård Kurser och utbildningar Kökshäxans kokbok Köp & Sälj Lyrik, texter och sånger Magi, formler och ritualer Månen Nyheter OFF TOPIC Pyssel och kreativt skapande Redskap, altare och tillbehör Sabbater och högtider Skrivartävlingens bidrag Tarot och spådomskonst Tarotkorten var för sig Traditionell häxkonst Wicca Historia Övriga övernaturligheter Cermoniell magi

Om Häxor iFokus

Välkommen till häxsajten!

Det här är en sida för oss som hyser ett brinnande intresse för häxkonst, trolldom, örtmagi, divination, magi, folkmagi, folktro!

Det spelar ingen roll om du har levt fullt ut som häxa i många år eller om du precis har börjat nosa försiktigt på ämnet. Min ambition är att denna sida ska ha något för alla. Den inriktar sig inte heller till någon speciell sorts häxor utan jag hoppas vi blir en salig blandning här inne. Då är det desto större chans att man får lära sig något nytt också!

Starka antydningar om karma som universiell lag, lagen om tre och andra straffsystem som förhindrar givande diskussioner eller utövning undanbedes. 

Inga moralpredikningar eller pekpinnar när vi diskuterar praktisk trolldom.

Så skriv, diskutera och ha roligt och på det viset tror jag att vi alla hittar många nya häxvänner på köpet!

Bappho

Här kan du läsa om sajtens skrivregler.

Värd

Avatar för Bappho

Medarbetare

Avatar för Ganna