Köp & Sälj

Butik!

2019-06-09 10:13 #0 av: Arvid Baastad

Hej jag undrar om någon vet någon bra butik med magi grejer, t.ex. Mantlar, kvastar, kittlar, stavar, amuletter och athamer?

Anmäl
2019-06-09 12:53 #1 av: NiklasTyreso

Det finns Butiker för lajvare som säljer kläder och material för personer som ex vill leka medeltid etc.

Vill du skaffa dig magiska föremål är bäst att du gör egna saker av material som din intuition leder dig till.

Anmäl
2019-06-11 16:05 #2 av: skogsbergs-anna

Finns massor av butiker med olika innehåll på nätet. Googla tex på kittel eller tarot för att börja någonstans. Annars är det bästa att tillverka det mesta själv, men vi är alla olika hantverkskunniga så butiker är till god hjälp. Finns också de som tillverkar fina saker och säljer tex
https://poison-apple-printshop.myshopify.com/collections

https://banefolk.com/collections/all/ointments

Anmäl
2019-07-16 16:55 #3 av: misswolfi66

Det finns en hel del som man kan tillverka själv eller hitta i naturen.

En mantel skulle man tex  kunna göra genom att köpa ett tyg som man verkligen gillar och sen sy kanter, mönster etc så den blir mer personlig. Kan man inte sy går det ju alltid att be en vän om hjälp. Kittel kan man ju köpa en skål eller liknande i ett brandtåligt material för att bränna örter i.

Amuletter är också relativt enkelt att göra själ. Man kan ta något som man verkligen gillar tex en kristall och bär i fickan eller i en halskedja. kvast kan man göra av fallna grenar från skogen.

Tror attt det är fantasin som sätter gränser många gånger. Lycka till

Anmäl
2019-07-18 14:50 #4 av: Ispeakfluentmoviequotes

Vattumannen, är en utav mina favoriter :)
Vet en del butiker kring Stockholm, samt online så om du är intresserad är det bara att skicka ett meddelande, så ska jag försöka skriva ned allt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.