Magi, formler och ritualer

Böcker

2019-01-05 11:09 #0 av: Häxa.se

Alla häxor där ute, vad använder ni för böcker? Eller improviserar ni gällande typ allt?

Anmäl
2019-01-05 18:45 #1 av: skogsbergs-anna

Jag hittar på/känner i mig själv, utformar allt ur eget huvud. Så min bästa bok är dagboken som jag utvärderar allt i.

Anmäl
2019-01-13 00:16 #2 av: Noctis

Jag har sedan barnsben snappat upp olika tips från olika böcker, artiklar och kurser. Min mor är utbildad homeopat varpå min uppväxt var väldigt holistisk och andlig. Min far är mkt för mindfulness varpå dessa bitar influerade mig. Så jag har använt mig mkt av kristaller och stenar (my forté), och reiki (reikiterapeut-utbildning), men mest fantasi och tron på att ditt fokus riktar energi! Färger påverkar oss, jordens element... Vi lever i en fysisk värld, men allt består av energier och börjar som just riktad energi. Så jag skapar själv utifrån ett hopkok av det jag sett fungerar.

Anmäl
2019-02-06 08:26 #3 av: sweetgum

Rätt ny i gemet men jag har mest böcker om kryddor och läkeväxter då jag odlar mycket. Annars går jag mycket på känsla och/eller läser på online alt. lånar på biblioteket. Finns ofta mycket mer än man tror på bibblan!

Är det någon som läst Månologi? Vet ni om den är bra?

Anmäl
2019-02-06 19:14 #4 av: Sommarek

Huvudsakligen min egen anteckningsbok. Inget slår erfarenhet.  ;)   Men med det sagt, det finns tusentals böcker. Är det något speciellt område du är nyfiken på, eller rent allmänt?

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.