Magi, formler och ritualer

Ett glas vatten med salt i rummet

2018-06-11 23:41 #0 av: stass

Hallå allihop :)

I lördags provade jag att ställa ett klart glas med vatten, salt och lite vit vinäger under min säng. Tydligen är detta ett bra vis att upptäcka negativ energi i ett rum, säger internet iallafall. Så jag fyllde ett glas med 1/4 vanligt bordssalt, kallt kranvatten och en skvätt vit balsamvinäger och lät det stå till måndag morgon.

Söndag var ingen bra dag för mig iaf, nu vet jag inte om det var placebo (jag visste ju vart glaset stod) men i sängen blev jag känslomässigt lugnare, liksom dränerad på det dåliga.

När jag kikade i glaset måndag morgon var det inget speciellt med varken färg eller så. När jag kikade ner i botten såg jag dock två distinkta fördjupningar, ett av ett hjärta och ett av ett kors. Hjärtkross alltså.

Min slutsats är väl att det på ett vis fungerade ( om än som divination) ingen utomstående dålig energi finns i rummet :) men känslomässig sörja i mig själv.

Har ni provat?

Skriv gärna hur det gick isåfall


Anmäl
2018-06-12 18:31 #1 av: dennas

Nej, har aldrig provat, men blev jättesugen!

Anmäl
2018-06-18 21:44 #2 av: Jbgs

Intressant ! Följer

Anmäl
2018-07-01 21:44 #3 av: Jbgs

Har ni testat mer ?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.