Magi, formler och ritualer

Tillbaka min kärlek

2017-06-08 12:37 #0 av: Camaro40

Hej alla,


För två månader sen gjorde min flickvän slut med mig. Jag är väldig ledsen och tänker om henne varje dag  :( . Vet ni vem kan hjälpa mig att få tillbaka min flickvän?


Anmäl
2017-06-08 12:54 #1 av: Shinrin

Ett tips för att bearbeta sorgen är att göra roliga saker och promenera litegrann alternativt träna. Det blir bättre med tiden ska du se. :) Sedan ips vips så kanske det finns en ny guldtjej för dig :D

Anmäl
2017-06-08 13:33 #2 av: Camaro40

Tack så mycket för din tips Shinrin! Men det är så svårt att glömma min ex flickvän. Jag tänker om någon kan hjälpa mig med besvärjelse för att komma tillbaka med min ex flickvän.

Finns nån från Stockholm här?

Anmäl
2017-06-08 18:19 #3 av: Shinrin

#2 jag förstår, det är jättesvårt och man behöver massa tid för att komma över det. Tyvärr får man endast blicka framåt och gå vidare, men låt det ta den tid som behövs. :) 

Anmäl
2017-06-09 14:49 #4 av: Nancyphant

Hej Camaro40,

Ett av de äldsta och återkommande problemen som vi människor har är just sorgen som drabbar oss när vi blir lämnade av någon vi älskar. Det finns säkert magi som kan göra just det du ber om, men frågan är:  vill du verkligen tvinga din ex-flickvän att vara med dig? Jag vill inte moralisera, men jag tänker att  du kommer ändå att veta att hon egentligen kanske inte vill vara tillsammans utan bara är det på grund av magi. Skulle du kunna lita på en sådan kärlek? Är det ens kärlek om hon inte får välja själv?

Magi är användbart till många saker absolut, men om jag skulle ge dig ett råd så skulle jag råda dig att hitta magi som hjälper dig att bli stark i dig själv och att acceptera att förhållandet är slut. Självklart är det inte konstigt att sörja när kärleken tar slut, men om du behöver en annan person för att må bra så kanske du hellre skulle lära dig att ge näring och trygghet till dig själv. Innan dess blir man nog lätt bara beroende av den andra personen. Och en sund självkänsla och självständighet är den starkaste kärleksmagin som finns :) 

Lycka till, vad du än bestämmer dig för.

Anmäl
2017-06-09 15:26 #5 av: Bappho

Kanske du kan hitta någon här som kan hjälpa dig.

http://www.readersandrootworkers.org/wiki/Association_of_Independent_Readers_and_Rootworkers

Sajtvärd för Häxor iFokus
Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI
Spår i Lenormand: Eyskogamork@hotmail.com

Twitter: Alba Corax

Anmäl
2017-06-09 17:49 #6 av: Camaro40

Tack så mycket Nacyphant! Du har rätt, verkligen! Men det är så sjuk. Jag tänker på henne varje dag från morgonen till kväll.. jag har gott ner i vikt, började röka jättemycket och har inte lust att göra nåt. Jag är deprimera, helt enkel...
Hon gjorde slut med mig när jag var i mitten av en resa. Då ringde hon mig och gjorde slu och jag blev jätteledsen. Det var konstigt eftersom en vecka innan hon gjorde slut med mig skickade hon priset på bjlietter för att åka på semester och hon sa att hon älskade mig. Det är därför att jag tror att hon älskar mig fortfarande, men jag vet inte varför hon tog det beslutet.
Jag försökte prata med henne, men hon ville inte och till slut blockerade hon mig från Face, WhatsApp ..etc etc..

När man lider för kärleken kan jag säga att det är den värsta sjukdom som jag vet.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.