Övriga övernaturligheter

Närma sig mörkare naturväsen

2016-07-09 09:27 #0 av: Changeling

"Mörkare naturväsen"... nå, jag är nu inte någon ordsmed så uttrycket är kanske lite klumpigt i det här fallet; det handlar knappast om ont och gott, men jag hoppas rubriken är någorlunda talande för min fråga i alla fall. Så...

Hur kan man göra för att närma sig de naturväsen som överlag är mer opålitliga och kanske även mer farliga för människor än andra? Respektfullhet förstår jag är viktigt, men om jag vill nå ut till de väsen som kanske inte riktigt är så förtjusta i människor som sådana och lika gärna gör dem illa som hjälper, hur gör jag då på bästa sätt för att minimera risken för att råka illa ut såväl som för att upprätta en kontakt? Säkerligen finns det även andra saker jag bör ha i åtanke också.

Allmänna råd så väl som ur egna erfarenheter mottages med största tacksamhet.

Anmäl
2016-07-09 10:16 #1 av: NeferNefer

Jag skulle nog bara sätta mig på en sten i skogen och fråga dem och låta dem avgöra ifall de vill ha kontakt med mig eller inte. Sker ingen kontakt, då är det så. 

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.