Kurser och utbildningar

Unga häxor

2016-03-11 14:04 #0 av: joshua.nicander00@gmail.com

Hej,
Jag undrar om det finns någonstans för unga häxor att lära sig om hur allting fungerar. Vet att många Covens är emot att prata med unga, eftersom många kallar det att "lura" i dem olika saker.
Men för de som redan tidigt vet om sig vara häxor och behöver någon att prata med. Finns det hjälp att få?

Tack på förhand!

Anmäl
2016-03-14 13:38 #1 av: Bara Anna

Books is your best freind! Kika på lokalt bibliotek alternativt internetbokhandlar! Vet att det tom finns några stycken riktade mot  unga häxor....

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2016-03-17 08:10 #2 av: Sommarek

Jag tror (och hoppas) att de flesta covens inte har något emot att prata med unga häxor! Däremot är det inga jag känner till som tar in minderåriga som medlemmar, av många anledningar. Dels kräver en minderårig föräldrars tillåtelse till en hel del olika saker, dels är man själv herre över sin egen tid och ekonomi som vuxen. Som tonåring har man ofta tusen järn i elden samtidigt (vilket är härligt och helt normalt!), och att vara med i ett coven och att utöva häxkonst kräver en del tid, studier och vilja.

Vart i landet finns du på ett ungefär? Det kan ju vara att det finns någon på din ort eller i närheten som du skulle kunna prata med?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.