Allmänt

Söker liksinnade

2015-09-07 21:55 #0 av: LilllyRavenWolf

Hej!

Jag är en glad liten häxa gärna vill komma i kontakt med andra häxor och wiccaner.

Jag anser mig själv vara en slags blandning av  wicca och häxa då jag tycker att vissa delar av wicca stämmer in på mig men en då inte svårt att förklara.

Jag har alltid vart intresserad av häxkonst och det andliga/övernaturliga men de va för 3 år sedan jag fan min väg som häxa helt och hållet har haft häxor i släkten så har vissa gåvor som att se och höra andar.

Man när mig bäst på min mail : ) li.dahlberg@gmail.com

Anmäl
2015-09-08 10:20 #1 av: Sommarek

Vart i världen finns du? Det finns ju en hel del träffar runt om i landet.  :)

Anmäl
2015-09-09 00:59 #2 av: LilllyRavenWolf

Å de glömde ja ju att skriva GapskrattarJag finns i Mora Dalarna, jag vet att det finns träffar/har funnits i Borlänge men är utan körkort så de är lite svårt med bussar och även lämna hunden hemma då de tar tid att åka buss. Men är även intresserad om det finns något i Gävle trakterna då de är där jag kommer ifrån och är där ibland på helgerna.

Anmäl
2015-09-09 07:55 #3 av: Sommarek

Gävle ska ha ett moot enligt wicca.nu; deras hemsida är angivet som http://www.facebook.com/PaganskaPubkvallarIGavle, så kolla hur aktiva de är.  :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.