Traditionell häxkonst

Jultradition

2014-12-10 21:46 #0 av: Atropa

Hej! Tänkte starta en tråd angående hur vi på forumet firar jul! Hur är det traditionsmässigt, har ni pyntade granar osv? Jag har inte pyntat detta året, inte ens en adventsstake :/ lite tomt men har ingen lust alls.

Anmäl
2014-12-10 22:46 #1 av: svartaugglan

Jag har faktiskt inte pyntat alls och så är det den 10e... Herregud! Men fira ska jag, midvintersolståndet den 21a December med en god gryta, gott sällskap och en hel massa vin juleländet hos någon annan med extrem mängd människor.

Anmäl
2014-12-11 08:20 #2 av: [Phi]

Hej! Jag har i år bestämt mig för att överge familjen (jag har flyttat utomlands så det passar ändå bättre att besöka dem vid annat tillfälle) och försöka fira jul så som jag vill själv för första gången. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilka saker jag vill ha med, men gran vill jag ha. Ser det som jag har lite tid kvar då advent inte är intressant för mig :) Men jag tar också gärna emot tips på gamla jultraditioner!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.