Magi, formler och ritualer

Ljuslågans beteende vid ljusmagi

2014-07-29 23:28 #0 av: Anjola

Var hälsade alla.

Jag har en fundering kring hur man tolkar ljuslågan vid ljusmagi. I detta fallet har jag  en kraftig låga som "hoppar" upp o ner i högt läge, samt vänder sig åt mitt håll. Jag har flyttat mig flera ggr för att kolla o lågan följer mig.

Jag har inte hittat nån info om just när lågan följer den som tänt ljuset. Nån som vet?
Ljus o värme

Anmäl
2014-07-31 09:59 #1 av: Gargamel_123

Om du går på din inre känsla vad säger den då? Vad är den första tanken du får upp? 

Det är så lätt för mig att svara på, men det är hur det fungerar för mig. Så känn efter själv först, vad ljuset vill säga dig. Du skall alltid utgå ifrån ditt inre. 

Fungerar det inte så skriv igen så skall jag berätta utifrån mitt perspektiv. 

Hoppas du inte misstolkar och tycker det var ett otrevligt svar. Jag anser bara att vi alla har svaren inne i oss själva. Vad som är rätt för mig kanske inte är rätt för dig.  Osv. 

Fridends lilja, 

Garagmel 

Anmäl
2014-08-01 16:55 #2 av: Anjola

Min spontana tanke var att det är positivt. 
Jag vet att det är tecken på att magin fungerar om lågan är väldigt aktiv. Det känns som att den riktade lågan betyder att attraktionen är väldigt stor och att det kommer gå bra.

Namasté A

Anmäl
2014-08-03 00:51 #3 av: Gargamel_123

Va underbart! Då är det så. Lycka till med det som du hoppas skall gå bra. Om du fortfarande är osäker kan du fråga dina tarotkort.

Fridens lilja ,
Gargamel

Anmäl
2014-08-09 01:13 #4 av: Anjola

Jag eldar 2 dedikerade ljus varav det ena har en hjärtformad "smältpöl" på den sida som vetter mot andra ljuset. Det känns ju väldigt positivt då det handlar om kärlek o hans ljus skickar ett hjärta åt mitt ljus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.