Allmänt

Ny häxa!🌞🌝

2014-07-24 22:23 #0 av: Natur tjejen🌲🌱🌾🍄

Hej!
Jag är 12 och vill bli häxa och det känns som att
jag har kommit en bra bit på vägen men som alltid
så finns det alltid mer att lära.
Min fråga är : på sista tiden har det känts som att
skogen kallar på mig och jag undrar om ni vet varför?🌲

Anmäl
2014-07-25 17:35 #1 av: Sommarek

Det kan nog bara du själv svara på. Många häxor har en dragning mot vissa platser i naturen, kanske för att många av oss värdesätter djur och natur lika mycket, om inte mer, som allting annat i världen. Somliga föredrar skogen, andra havet, andra fjällen - och somliga är gladast för att vara inomhus.  ;)

Kanske har skogen något att lära dig, kanske behöver du mer av jordelementet (balans, stabilitet) i ditt liv; kanske är det bara för att det är helt underbart att vara ute i skogen.

Anmäl
2014-07-30 16:46 #2 av: H-lena

Måste säga att jag också känner en dragning till skogen faktiskt, funderar på om det är som #1 säger, att jag behöver lite mer balans och stabilitet. Tack för den tanken eller hur man ska säga! :)

Anmäl
2014-07-31 01:54 #3 av: [Rubensismaleficarum]

Skogen är djup, gå inte vilse.

Anmäl
2014-08-02 01:29 #4 av: ALPHIRA

Bästa Natur tjejen!

När jag var i din ålder ville jag också bli häxa och som i ditt fall så kallade skogen mig. Men som Ruben............... här ovan säger så skogen är djup.

Mycket hinner hända -och mycket måste hända- innan man når kunskaper som leder en till häxans nivå. Jag är nu 63 och kan inte kalla mig häxa. Och skogen kallar mig fortfarande.

Fortsätt komma nära naturen och dig själv! Du har nyfikenheten och viljan. Det räcker långt men även vägen är lång. Eller ska jag kalla den för en stig. 

För mig känns det som om en häxa väljer en stig i stället för en väg.

Ge inte upp hoppet, Natur tjejen! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.