Etikett: kökshäxans-kokbok
Läst 7400 ggr
9/23/10, 6:26 PM
4
rönbär
Annons:
9/23/10, 6:59 PM
0
#1
Hittade denna länken på nätet. Dock endast hur man tillagar.
http://www.ortblomman.com/ortbiten/ronn.html
Hittade denna länken på hur man bland annat gör en rönnbärsgardin på torkade rönnbär.
9/23/10, 8:34 PM
0
#2
Om man fryser dem först går de att äta! Du kan antingen vänta tills det varit frost innan du plockar dem, eller också lägger du dem i frysen ett dygn. Även slånbär går utmärkt att äta efter frysning.
9/23/10, 8:49 PM
0
#3
Det går bra att torka dem också. Mycket bra att ha som c-vitaminförråd under vinterhalvåret.
9/23/10, 10:43 PM
1
9/23/10, 11:17 PM
0
#5
#4 Nej, vi brukar bara lägga dem så att de torkar luftigt, och när de blivit helt torra och skrynkliga förvarar vi dem mörkt i en burk. :)
9/23/10, 11:27 PM
0
Annons:
9/24/10, 10:02 AM
0
#7
Fint! Det är nog något av det höstigaste man kan göra. :3
Annons: