Häxeri

Att se in i framtiden med hjälp av kristallkula!

2006-12-05 00:36 #0 av: Iram

Här kan du läsa om hur man bär sig åt när man använder en kristallkula för att skåda in i framtiden.

Sittningar som varar längre än trettio minuter eller äger rum oftare än två gånger i veckan kräver mycket energi. Lär dig att bedöma din egen energinivå, för den är alltid lika hög.

Ta några djupa andetag och prova nu ut rätt avstånd till kulan och fixera den sedan med ögonen. Se rakt igenom kulan och långt bort i fjärran så att ögat kan ställa in sig på "oändligt", så som sker ute i det fria när du betraktar horisonten.

Din andning är mycket lugn och regelbunden och strömmar lätt och kraftfullt genom dig. Alla störande tankar upplöses och tonas ner.

Till en början reflekteras omgivningen i kristallkulan men strax därpå ser du dimlika strimmor eller molnformationer som föregår den egentliga synen.

Du känner dig allt lugnare inombords. Du fylls av ett djupt lugn när du har släppt alla tankar. Den trötthet som därigenom uppträder under en kort stund ger mycket snart vika för en välgörande förväntan.

Öppna dig helt för din intuition och iakttag intresserat alla tankar - utan att hålla fast dem - som stiger upp inom dig när du fokuserade på kristallkulan.

Du upplever hur formationerna blir ljusare och hur du plötsligt kan se något förvånansvärt tydligt. Det kan vara en symbol, ett ord, en mening eller till och med en hel scen med personer som rör sig. Den som är tränad i att se kommer inte att anse sig vara en iakttagare som betraktar det hela utifrån utan uppleva det som om han eller hon är mitt uppe i skeendet och får ta del av kristallkulans budskap.

Det som är förvånansvärt är att du utan någon som helst förberedelse kan sätta dig framför kristallkulan, utan att ha någon speciell önskan. Men du kan också ställa in direkta frågor om saker som rör dig. Ju intensivare du tidigare har befattat dig med en fråga och ju precisare du ställer den, desto större kommer också din framgång att var. Framför allt måste du emellertid ha stort tålamod med dig själv och med kristallkulan - då kommer du snart att få mycket exakta svar.

Bildernas betydelse!

Det är mycket viktigt att på rätt sätt tyda alla de syner som uppträder, för de skulle också kunna vara önskebilder som fantasin utmålar för oss och som därigenom är helt oanvändbara för de ändamål som eftersträvas. De bilder som du ser kan härstamma från det förgångna, från nutiden eller framtiden (till vänster = det förgångna, nutid = mitten, framtiden = till höger i kristallkulan). Du måste noga ta i beaktande och avväga varifrån bilderna kommer.

Pröva mycket kritiskt alla svar som du får på dina frågor för att utröna vad de kan innebära. Ofta ska de nämligen bara uppfattas symboliskt, och då får man rätt svar först när man tolkat symbolen.

Om levande personer som du känner dyker upp i kristallkulan ska du genast ta kontakt med dem, eftersom de omedvetet har kallat på dig och kanske behöver din hjälp eller ditt stöd.

Nu är det bara att träna så att du får upp din säkerhet.

LYCKA TILL/SPINNACKERNS

Fotograf: Eva Birath

 

Av: Spinnackerns

Datum för publicering

  • 2006-12-04
Anmäl
2007-06-09 17:55 #1 av: Hors

Var får man tag på en kristallkula. Jag kan se in i framtiden utan kristallkula men jag tror att jag har tappat min förmåga. Därför behöver jag en kristallkula.

Anmäl
2007-06-09 18:06 #2 av: Hors

Var finns kristallkula?

Anmäl
2007-08-05 04:27 #3 av: Mysterious

putt

Anmäl
2012-12-20 11:41 #4 av: Anniina

Tex lareina.se och andra hemsidor med kristaller mm, googla på ''kristallkula'' :) mvh

Anmäl
2012-12-29 02:50 #5 av: NeonNea

Jag funderar på att ev. skaffa mig en "äkta" kristallkula, dvs inte en sådan av glas... Vad tycker ni om det? Gör det någon skillnad? Vill gärna höra era åsikter :)

/NeonNea

Medarbetare på Wicca iFokus

Anmäl
2013-01-02 08:57 #6 av: Bappho

Personligen föredrar jag svarta kulor i obsidian. Tycker att det är lättare att se när det är svart i botten.

Sajtvärd för Häxor iFokus
Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI
Spår i Lenormand: Eyskogamork@hotmail.com

Twitter: Alba Corax

Anmäl
2016-11-13 07:06 #7 av: Krusidulla

Jag försöker lära mej att se något i en kristallkula men det verkar stört omöjligt. Jag ser luddiga moln och fjäderformationer. Det blir alldeles svart i kulan för att strax därpå bli helt vitt. Men några bilder ser jag inte. Största problemet är att jag får dubbelseende och ont i ögonen. Jag kanske försöker för mycket??  Men hur ska jag bli av med dubbelseendet? Har det någon betydelse ifall man blundar med ena ögat?

Anmäl
2016-11-14 06:55 #8 av: Manutar

#7 Har du provat att göra som instruktionerna i början säge, att du blickar igenom kulan ut i fjärran? Då slappnar ögonen och ansiktet av och man borde inte alls få ont i ögonen, tvärtom. Det låter som att du fokuserar rakt på kulan.

Annars så kan det ta lång tid att vänja sig vid nya tekniker och allt är ju inte för alla. Men lycka till med kulan!

Anmäl
2016-11-14 11:15 #9 av: Krusidulla

Tack Manutar! Du har alldeles rätt. Jag fokuserade för mycket på kulan. Nu fick jag inte ont i ögonen men såg iaf ingenting förutom att kulan blev alldeles blågrön. Jag får fortsätta öva!

Anmäl
2016-12-28 12:24 #10 av: Krusidulla

Efter att ha stirrat in i min kristallkula i en och en halv månad fick jag äntligen se något! 
Allt var väldigt skarpt och jag såg alla detaljer och jag upplevde det som att allt var i naturlig storlek, inte att jag tittade in i en liten kula. Jag såg inga bilder som for förbi  utan jag tyckte att jag befann mej i ett rum. Vad jag tyckte var lite märkligt var att allt var svart-vitt. Inga färger alls. Sedan var jag väldigt, väldigt trött resten av dagen. 
Ni som "håller på" med kristallskådning är det sånt ni känner igen?  Tröttheten och att allt går i gråskala?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.