Övriga övernaturligheter

Häxa?

2017-04-21 14:48 #0 av: Rosisa00

Har innan detta gjort 2 inlägg (tror jag) om att övernaturliga saker händer mig. Fick då veta att de flesta tror att jag ät Medium eller vad det nu heter.
Men jag undrar om medium verkligen kan styra väder eller kan häxor det? Vet inte om detta är ännu ett sammanträffande men jag kände bara att jag helt plötsligt blev helt varm om fingertopparna (är alltid iskall om händerna) och så kände jag bara för att ta upp handen i luften och jag blev bara varmare och varmare om händerna och det spred sig så hela jag blev varm och jag tyckte det var så skönt att för en gångs skull vara varm så jag fortsatte. Helt plötsligt så började det små regna och 3 sekunder senare spöregna och nästan direkt vörjade det hagla och sen kom det snö och igen hagla och sen spöregn igen.
Är det bara jag som är galen nu? Eller finns det något som kan sånt här? Borde jag söka hjälp

Anmäl
2017-04-21 17:44 #1 av: Bappho

Här har det också regnat, haglat och snöat varvat med sol. Typiskt aprilväder, tror inte det har att göra med att jag är häxa.

Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI
Spår i Lenormand: Eyskogamork@hotmail.com

Twitter: Alba Corax

Anmäl
2017-04-23 23:16 #2 av: Korptagg

Jag har hört legender om trollkarlar som kunnat kontrollera väder i äldre tider, men inte utan visdomen. Det krävs mycket intensiv och avancerad magi för att ändra något så fysiskt som väder.
Aldrig läst om häxor som kunnat konsten dock.
Är detta första gången det händer dig eller har det hänt flera gånger innan?

Anmäl
2017-04-24 12:20 #3 av: synesthesia

Om du orolig med tanke på att din hand kändes konstig så är det självklart att du borde söka hjälp. En snabb undersökning så att du får veta att det inte är något fel kan bara göra gott. Kanske var det relaterat till något "övernaturligt"  som fick din blodcirkulation att förändras lite, eller så var det endast blodcirkulation.

Du behöver inte vara "galen" för att du relaterar två konstiga fenomen till varandra, jag tror att det är ganska vanligt bland "sökande" att tro/misstänka att det ligger någon djupare mening bakom vissa fenomen i början av sökandet, vilket inte behöver betyda att det är fel, men efter ett tag så blir det (iaf enligt min erfarenhet) lättare att skilja mellan "slump" och "mening".

Dock så var vädret ganska knepigt över stora delar av landet förra veckan, och när det handlar om vädermagi så är det (vad jag vet) vanligare att sådan utförs medvetet, inte spontant.

Anmäl
2017-04-25 17:29 #4 av: Rosisa00

Det hände idag också. Det var helt soligt och klart och så kände jag den där konstiga känslan av värma i mina fingertoppar, lyfte inte upp min hand för att det skulle se så konstigt ut då det var folk runt omkring. Men några sekunder senare så började det regna och därefter hagla igen...

Anmäl
2017-04-25 17:32 #5 av: Rosisa00

#3 förstår inte riktigt vad du menar med sökande :/

Anmäl
2017-04-25 18:33 #6 av: Korptagg

Ja, om du bor i Skåne förstår jag fullt ut vilket hagel du menar idag 😂

Anmäl
2017-04-25 19:18 #7 av: Mortiscia

Dessvärre skulle jag vilja säga att du inte har makt att påverka vädret. Rent tekniskt så går det inte ihop eftersom det naturligtvis finns säkert en hel hög häxor i varje stad och även om bara ett fåtal av dem besatt sådana förmågor så skulle det ju krocka med varandra, särskilt som du beskriver att du inte styr detta. Antagligen har det mer att göra med lufttryck och slump.

Anmäl
2017-04-25 19:18 #8 av: -Aida-

Kan vara att du känner av vädret som är på gång och inte sätter igång det eller skapar det.
Med enbart intuition kan man känna av när telefonen är på väg att ringa till exempel eller innan man får ett sms.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.