Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Allmänt Byteshandel vänner emellan Drömmar och drömtydning Folktro och myter Gudinnor och Gudar Huskurer, brygder och recept I häxans trädgård Kurser och utbildningar Kökshäxans kokbok Köp & Sälj Lyrik, texter och sånger Magi, formler och ritualer Månen Nyheter OFF TOPIC Pyssel och kreativt skapande Redskap, altare och tillbehör Sabbater och högtider Skrivartävlingens bidrag Tarot och spådomskonst Tarotkorten var för sig Traditionell häxkonst Wicca Historia Övriga övernaturligheter Cermoniell magi
Magi, formler och ritualer

Dra till sig tur?

2017-01-13 22:12 #0 av: Alicealizee

Är det någon som har tips på hur man drar till sig tur och pengar? 

Anmäl
2017-01-14 11:11 #1 av: vikingadotter

Ett gammalt och enkelt sätt för att dra till sig pengar är att bära basilikablad i antingen plånboken eller fickan. När det gäller tur så är mina kunskaper tyvärr lite begränsade..Men örter har många och bra egenskaper, och ett enkelt tips är att göra din egen "häxblandning" av örter i en liten örtpåse och bära med dig. Var försiktig med vad du önskar bara, saker kan ju komma till oss på sätt vi minst anar eller förutser. Lycka till!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.