Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Allmänt Byteshandel vänner emellan Drömmar och drömtydning Folktro och myter Gudinnor och Gudar Huskurer, brygder och recept I häxans trädgård Kurser och utbildningar Kökshäxans kokbok Köp & Sälj Lyrik, texter och sånger Magi, formler och ritualer Månen Nyheter OFF TOPIC Pyssel och kreativt skapande Redskap, altare och tillbehör Sabbater och högtider Skrivartävlingens bidrag Tarot och spådomskonst Tarotkorten var för sig Traditionell häxkonst Wicca Historia Övriga övernaturligheter Cermoniell magi
Övriga övernaturligheter

Frågor jag skulle behöva få besvarade.

2016-10-24 21:57 #0 av: magicia

Hej! Jag är fortfarande 11 år :/ jag och mina två kompisar läser om olika sorters väsen vi börjar med natur väsen. Vi vill gärna lära oss mera och undrar om nu vet någon bra bok eller något intressant. Jag har kollat på en bok som heter Nordiska väsen som är skriven av Johan egerkrans, tycker ni att den är bra? Vi/ jag undrar också hur man ska göra för att få kontakt eller att någon ska flytta in hos mig? (jag tänker på ett som inte vill ont) tack så mycket.

Anmäl
2016-10-26 17:26 #1 av: Bappho

En tips från mig är att ni spenderar mycket tid i skog och mark, tidigt, tidigt på morgonen eller sent på kvällen, gärna i tysthet och ro.

Sajtvärd för Häxor iFokus
Mina bloggar: ALBA CORAX och KARTOMANTI
Spår i Lenormand: Eyskogamork@hotmail.com

Twitter: Alba Corax

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.