Annons:
Etikettkökshäxans-kokbok
Läst 3836 ggr
Atropa
11/10/14, 3:16 PM

rönnbärsbrännvin

Hej! för många år sedan läste jag om rönnbärsbrännvin på denna sidan, så jag tänkte pröva att göra detta efter många om och men. jag har frysta rönnbär, är det någon som vet om det spelar någon roll? i receptet framgår det som om det är färska som gäller. blir det någon skillnad tror ni?

Annons:
Ganna
11/10/14, 4:26 PM
#1

Det blir bättre om de varit frusna, det förtar lite av beskan/syran till förmån för sötma. Det är därför fåglarna ger sig på att äta rönnbär först efter första frostknäppen.

~*~ Trolldom och Nordisk folkmagi  www.tunridacraft.com - Min djupt sovande blogg ~*~

Atropa
11/10/14, 4:29 PM
#2

Okej tack ganna!:)

Upp till toppen
Annons: