Kökshäxans kokbok

rönnbärsbrännvin

2014-11-10 15:16 #0 av: Atropa

Hej! för många år sedan läste jag om rönnbärsbrännvin på denna sidan, så jag tänkte pröva att göra detta efter många om och men. jag har frysta rönnbär, är det någon som vet om det spelar någon roll? i receptet framgår det som om det är färska som gäller. blir det någon skillnad tror ni?

Anmäl
2014-11-10 16:26 #1 av: Ganna

Det blir bättre om de varit frusna, det förtar lite av beskan/syran till förmån för sötma. Det är därför fåglarna ger sig på att äta rönnbär först efter första frostknäppen.

~*~ Trolldom och Nordisk folkmagi  www.tunridacraft.com - Min djupt sovande blogg ~*~

Anmäl
2014-11-10 16:29 #2 av: Atropa

Okej tack ganna!:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.